Sabtu, 29 Oktober 2011

Additional websites, related to Kumpulan Software Gratis Full Version Blogspot:

- -
1 289 3 739
4 985 7 478
178 534
382 534 

Free Download AnyDVD HD Final + Patch – RES

Posted by Worldfreshmedia on October 18, 2011

AnyDVD is a driver, which descrambles DVD-Movies automatically in the background. This DVD appears unprotected and region code free for all applications and the Windows operating system as well. AnyDVD works in the background to automatically remove the copy protection of a DVD movie as soon as it’s inserted into the drive, allowing you then to backup the movie using a DVD backup tool such as CloneDVD and CloneDVD mobile. You can also remove the RPC region code, thereby making the movie region free and viewable on any DVD player and with any DVD player software.
Read the rest of this entry »

Free Download MIRC v7.22 + Crack

Posted by Worldfreshmedia on October 16, 2011

mIRC is a popular Internet Relay Chat client used by millions of people, and thousands of organizations, to communicate, share, play and work with each other on IRC networks around the world. Serving the Internet community for over a decade, mIRC has evolved into a powerful, reliable and fun piece of technology.mIRC is a full featured Internet Relay Chat client for Windows that can be used to communicate, share, play or work with others on IRC networks around the world,
Read the rest of this entry »

Free Download TuneUp Utilities 2012 v12.0 Final Incl Keymaker-CORE

Posted by Worldfreshmedia on October 16, 2011

TuneUp Utilities can make your Windows operating system faster, more comfortable and more secure with just a few mouse clicks. And all operations performed on the operating system are completely safe, because all changes are monitored by TuneUp Rescue Center and can be undone at any time. All TuneUp Utilities modules can be accessed through a common interface that is divided into six categories.
Read the rest of this entry »

Free Download Internet Download Manager v6.07 Build 12 Retail Keygen & Patch-BRD

Posted by Worldfreshmedia on October 12, 2011

Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 500 percent, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages.
Read the rest of this entry »

Free Download Yamicsoft Windows 7 Manager v3.0.1 Final Keymaker-CORE

Posted by Worldfreshmedia on October 12, 2011

Windows 7 Manager is a system utility that helps you optimize, tweak, and clean up Windows 7. It will increase your system speed, improve system security, and meet all of your expectations. Windows 7 is the newest Operating System for home users and professionals alike. Windows 7 brings clarity to your world, so you can more safely and easily accomplish everyday tasks and instantly find what you want on your PC.
Read the rest of this entry »

Free Download Windows 7 Loader v2.0.8 (x86-x64)-Daz

Posted by Worldfreshmedia on October 11, 2011

This is the loader application that’s used by millions of people worldwide, well known for passing Microsoft’s WAT (Windows Activation Technologies) and is arguably the safest Windows activation exploit ever created. The application itself injects a SLIC (System Licensed Internal Code) into your system before Windows boots; this is what fools Windows into thinking it’s genuine.
Read the rest of this entry »

HP Deskjet F4280 All-in-One Driver Publisher’s Description

Posted by Worldfreshmedia on October 11, 2011

Recommended download for your device to provide basic functionality.
Installation Instructions
Note: For Network Connections, please refer to the Setup Poster which shipped with your HP All-in-One for network setup and software installation instructions.
1. Download driver.
2. When a new pop-up window appears, click on the Save button.
3. Save the file in a desired location, perhaps a user-created C:/print software/ directory.
Read the rest of this entry »

WinRAR 4.10 Beta 1 Incl KeyMaker-CORE (x86/x64)

Posted by Worldfreshmedia on October 11, 2011
WinRAR is a powerful archive manager. It can backup your data and reduce the size of email attachments, decompress RAR, ZIP and other files downloaded from Internet and create new archives in RAR and ZIP file format.
Read the rest of this entry »

Kumpulan Software Gratis terbaik tahun 2010 -2011

Rekanan Blog DUNIA DRIVER Monday, March 28, 2011
Hay sob , jalan2 ke blog tetangga , eh nemuin yang beginian , yah ane langsung berfikir kalo bakal manteb nih di share ke sobat dunia driver , kumpulan software gratisan terbaik tahun ini yang secara resmi dikeluarkan oleh Winaddons
Berikut daftar software gratis terbaik.


Apa gunanya dunia ini jika kita tidak bisa nonton video, download software keren dibawah ini yang sangat keren seperti pemilik blog ini. Ada beberapa software terbaru lho…………


Suka mendengarkan lagu terbaru lewat komputer, jangan lewatkan untuk download semua software di bawah ini. Nggak usah malu semua gratis kok ;


Di zaman dimana semua orang punya niat jahat kecuali gw hehe. Adalah wajib memiliki software gratis yang ada dibawah ini, sehebat apapun bank nggak ada gunanya tanpa seorang Satpam. Download melalui website resmi mereka, jangan antivirus tahun 1945 disuruh menghadapi virus tahun 2010. Bisa apa coba!!


Masih pakai Microsoft Office yang mahalnya minta ampun. Coba software office dibawah ini, dibanding buatan microsoft memang masih tergolong terbaru, tapi kualitas jangan tanya. Bukan hanya itu ada pembaca pdf, dokumen konverter dsb


Suka menjelajah internet, software terbaru dibawah ini wajin di download kalau tidak ya nggak pa pa sih :


Suka banget berbagi file terbaru via komputer, atau suka download hal-hal yang berbau terlarang :


Suka berchatting ria, suka ngomongin gosib terbaru dan paling hot. Software di bawah ini adalah pilihan yang cocok

Archive managers

Tahukah anda winzip dan winrar itu sebenarnya bukan software gratis. Tapi kebanyakan orang yang sudah download merasa itu freeware. Padahal kedua software itu berbayar, nah yang dibawah ini baru gratis


Suka upload file ke website atau edit kode PHP, dibawah ini software yang keren
  • FileZilla – FTP client
  • FileZilla Server – FTP server
  • EFTP – FTP client/server
  • XAMPP – integrated server package of Apache, mySQL, PHP and Perl
  • WAMP – Apache, PHP5 and MySQL server


Download software codecs terbaru melalui link dibawah ini :


Nggak begitu ngerti nih software buat apa, yang pasti gratis di download seperti yang lainnya


Buat indah komputermu dengan wallpaper keren dan gratis serta terbaru :

System Utilities

Optimalkan komputer kamu, biar nggak lelet dengan utilitis terbaru ini, DOWNLOAD SEPUANYA!!!


Sering berhubungan dengan network dan membutuhkan software yang ampuh……


Untuk mengedit gambar bukan hanya photoshop, software gratis di bawah ini juga bisa melakukannya


Software 3d terbaru dan gratis


Dapatkan software-software terbaru melalui link dibawah ini, Selamat mencoba!!!

UI Enhancements

ubah desktop kamu sesuai keinginan kamu, software ini akan membuat desktop kamu menjadi terbaru

Hardware monitoring/Benchmarking

Ingin melihat kemampuan komputer kamu, test saja menggunakan software super gratis ini. Jika hasilnya mengecewakan inilah waktu yang tepat untuk membeli komputer terbaru


Suka coding, software gratis ini mungkin cocok untuk anda


Emang sih nggak bagus-bagus amat, tapi download saja :


Belajar itu penting, dapatkan informasi terbaru dengan software dibawah ini :
Keren banget kan semua software diatas, buat apa kita membeli barang bajakan jika ada software software terbaik yang tidak perlu kita beli. Cukup dowload, gunakan, dan berkreasi. Harap perhatikan!!! Daftar ini adalah yang terbaru untuk saat ini, jika kamu membaca artikel ini 1001 tahun lagi, tentu software terbaik diatas sudah tidak lagi terbaru …………he he he
smoga bermanfaat…

Sumber Galih1405